Historiek

Het familiebedrijf De Gelder dental service & solutions, opgericht in 1964 en centraal gelegen in 0ost-Vlaanderen, is door zijn deskundige aanpak al meer dan 50 jaar een vaste waarde in de dentale wereld. Als zaakvoerder staat Jo De Gelder garant voor een geïndividualiseerd contact, kwalitatieve productie en een toekomstgerichte service.
De Gelder dental service & solutions groeide door de jaren heen uit tot een professionele structuur. Goed opgeleide, deskundige medewerkers in combinatie met innovatieve technologie en juiste medische materialen, garanderen een optimale kwaliteit.

Sinds 2018 werken we vanuit een nieuw pand. Niet zomaar een dentale productievloer, maar wel een ontmoetingsplaats voor mensen van verschillende disciplines met éénzelfde doel, nl. de zoektocht naar de beste oplossing voor u en de patiënt.

Zoals u inmiddels hebt gelezen is voor De Gelder service & solutions het "partnership met tandartsen, parodontologen, maxillofaciale chirurgen en anderen, een zeer waardevol begrip.